Каталог меблів

Шафи-купе Нова. Економія простору та елегантність.

Шафи-купе Комфорт

Шафа-купе, яка безсумнівно підтверджує свою назву!

Шафи-купе VIP-master

Яскраві цікаві шафи-купе від Білоцерківської фабрики VIP-master.

Шафи-купе Омега і Доміно

Елегантний дизайн Доміно і практичність Омега вас приємно здивують.

Стандартні шафи-купе

Класичний перевірений часом і досвідом вибір.

Важливим атрибутом кожної оселі є шафа. Досить важливо щоб даний виріб був стильний, красивий та не займав багато місця. Чудовою альтернативою може виступити шафа-купе. Купити шафу-купе в Харкові за низькою ціною можна в інтернет – магазині Українські меблі.

Які моделі представлені на нашому сайті?

  • Невеликі шафи-купе які мають двоє дверей. Такі моделі та моделі з більшою кількістю дверей в нас представляють такі виробники як: VIP-master, Miromark, Комфорт меблі, Мебель Сервіс, Світ Меблів, Сокме та Фенікс. Дані фабрики використовують якісні та міцні матеріали ДСП і МДФ. Фасади шаф-купе можуть бути з звичайного ДСП чи МДФ, дзеркала, піскоструя або художнього матування. Додатково до виробу можна замовити полички, шухлядки та консолі. Наповнення шафи-купе залежить від моделі та виробника.
  • Шафи-купе, які мають три та більше дверей. Такі моделі прекрасно підійдуть для власників великих квартир чи будинків. Зважаючи на те, що в нас представлена велика кількість кольорів, Ви можете купити шафу-купе в Харкові не дорого яка підкреслить загальну атмосферу Вашого приміщення. Також в нас представлені моделі шаф-купе, які можуть прекрасно підійти в вітальню, оскільки додатково мають верхні полочки які з’єднують дві шафи, внизу шухлядки, а також нішу під телевізор.

Чому купити шафу-купе в Харкові потрібно саме в інтернет – магазині Українські меблі?

Наш сайт функціонує уже більше 5 років та налічує більше 10000 товарів. В нас представлені конкурентно низькі ціни. Ми співпрацюємо тільки з провіреними виробниками. В нас Ви можете придбати не дорого готові шафи-купе. Ми продаємо меблі як в Харкові так і по всій Україні. В нас працюють досвідчені менеджери які знають про меблі все, дадуть відповіді на всі Ваші запитання, організують швидку доставку та якісну збірку.

Якщо Ви досі шукаєте якісну та красиву шафу-купе в Харкові, бігаючи по меблевих магазинах,  тоді досить, просто заходьте в наш інтернет – магазин Українські меблі та купуйте вишукані меблі не виходячи з дому, а ціна на шафи-купе приємно Вас здивує.